0 0 0 0 0 px

Kemijska i naftna industrija

Naši klijenti u područjima kemijske i naftne industrije su velike multinacionalne kompanije i izuzetne domaće tvrtke kojima je visoka razina osiguranja kvalitete nužna zbog plasiranja proizvoda na svjetskom tržištu. A naši zaposlenici su pored fizičara, strojara i elektrotehničara, također i kemičari sa međunarodnim iskustvom u naftnom biznisu, što nam omogućava bolje razumijevanje mjeriteljskih problema i izazova s kojima se susrećete.

U našem HRN EN ISO/IEC 17025 akreditiranom području umjeravanja temperature i relativne vlažnosti možete naći gotovo sve vrste termometara (za kontaktno i bezkontaktno mjerenje), higrometara i termohigrometara, a osim toga akreditirano ćemo vam umjeriti ne samo mjerne instrumente, nego i čitave uređaje poput sušionika, kupelji, peći i klima komora u skladu s općim ili vašim posebnim međunarodnim standardima.

Osim toga, naša akreditacija u području gustoće obuhvaća velik raspon umjeravanja areometara.

Ostatak našeg akreditiranog područja umjeravanja obuhvaća različite uređaje za mjerenje duljine, tlaka, obujma, brzine rotacije i kemijskih veličina, a možemo Vam organizirati i akreditirana umjeravanja naših partnerskih laboratorija (za npr. vage i utege, ali i neuobičajenije instrumente poput npr. luxmetara ili tahometara, za koje u Hrvatskoj ne postoje akreditirani laboratoriji).

Javite nam se

Imported Layers Copy
SVE NAŠE LABORATORIJSKE USLUGE