0 0 0 0 0 px

Hladni lanac

Umjeravanja i temperaturna mapiranja u hladnom lancu su komplementarna radu našeg HRN EN ISO/IEC 17025 akreditiranog umjernog laboratorija u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji. Ta komplementarnost nam omogućava da dobro razumijemo sve sudionike u hladnom lancu. Naši djelatnici sa iskustvom ne samo u mjeriteljstvu, nego i u logistici, često provode edukacije u skladu sa HACCP i GDP zahtjevima u suradnji sa Centrom za vozila, a u organizaciji Hrvatskog mjeriteljskog društva.

U našem akreditiranom području umjeravanja možete naći gotovo sve vrste termometara (za kontaktno i bezkontaktno mjerenje), a za temperaturno mapiranje imamo stručnjake u području transportnih vozila i logistike. Svi data loggeri koje za temperaturno mapiranje koristimo, pod konstantnim su nadzorom našeg umjernog laboratorija, što nam daje prednost kod sigurnosti rezultata jer ne ovisimo o godišnjem umjeravanju data loggera u nekom vanjskom laboratoriju.

Za pojedinačna vozila Metroteka ima osiguran parking, pa postavljanje i skidanje loggera možemo obaviti bez nepotrebnih komplikacija i troškova, a u isto vrijeme vam provesti i umjeravanje sondi.

Javite nam se

Imported Layers Copy
SVE NAŠE LABORATORIJSKE USLUGE