0 0 0 0 0 px

Građevinska industrija

Građevinska industrija je uvijek na prvoj liniji uvođenja globalnih standarda i kvalitete, kako u proizvodnji, tako i u inspekcijskim i certifikacijskim tijelima, te ISO/IEC 17025 akreditiranim i drugim građevinskim laboratorijima. Naši klijenti dolaze iz svih tih segmenata procesa kontrole kvalitete u građevinarstvu.

U našem HRN EN ISO/IEC 17025 akreditiranom području umjeravanja temperature i relativne vlažnosti možete naći gotovo sve vrste termometara (za kontaktno i bezkontaktno mjerenje), higrometara i termohigrometara, a osim toga akreditirano ćemo vam umjeriti ne samo mjerne instrumente, nego i čitave uređaje poput hladnjaka, sušionika, kupelji, peći (naše akreditirano područje je čak do 1200 C!) i klima komora.

Naše akreditirano područje za mjerila duljine obuhvaća pomična mjerila, visinomjere, dubinomjere, različite vrste mikrometara i mjerila debljine, štapne kontrolnike i cilindre, mjerne ure i električna mjerila pomaka, te ravnala i mjerne trake, a u suradnji s partnerskim laboratorijima možemo vam organizirati i akreditirana umjeravanja svih ostalih mjerila duljine koja ne možemo umjeriti sami.

Ostatak našeg akreditiranog područja umjeravanja obuhvaća različite uređaje za mjerenje tlaka, obujma, gustoće, frekvencije i kemijskih veličina, a možemo Vam organizirati i akreditirana umjeravanja naših partnerskih laboratorija (za npr. vage i utege, mjerila električnih veličina, moment ključeve, mjerila sile, ali i neuobičajenije instrumente poput npr. luxmetara ili tahometara, za koje u Hrvatskoj ne postoje akreditirani laboratoriji).

Javite nam se

Imported Layers Copy
SVE NAŠE LABORATORIJSKE USLUGE