0 0 0 0 0 px

O nama

Metroteka je hrvatski umjerni laboratorij s jednim od najširih područja ISO/IEC 17025 akreditacije u Europi, a koje obuhvaća 37 metoda umjeravanja za 11 parametara. Inovativnost pri stvaranju takvog laboratorija u samo nekoliko godina usmjerila nas je i na razvoj softverskih inovacija (LorisQ), a opsesija kvalitetom učinila nas je autoritetom na području Lean Six Sigma edukacija. Širok raspon industrija s kojima smo radili potvrđuje da se u potpunosti prilagođavamo klijentu, a naši programi su iz godine u godinu i dalje najbolje ocijenjeni u regiji.

Jeste li znali...

# Metroteka je bila uspješna u svim međunarodnim međulaboratorijskim usporedbama u kojima je sudjelovala, od početka svog rada, 2009.godine, do danas.

# Politika Metroteke je da svaka potvrda o umjeravanju mora biti dostupna klijentu najviše 24 sata od završetka mjerenja

# Prema posljednjoj anketi 91% ispitanika smatra da je Metroteka među najkvalitetnijim umjernim laboratorijima na tržištu.

# Metroteka je kao lider akreditacije umjeravanja u Hrvatskoj prva akreditirala metode umjeravanja u području relativne vlažnosti (2009.), pH (2014.) i konduktiviteta (2016.), metode umjeravanja temperaturnih i klima komora (2009.), te autoklava i centrifuga (2014.), metode umjeravanja na ekstremnim temperaturama iznad +1000 ºC (2009.) i ispod -100 ºC (2014.), te umjeravanje klipnih pipeta obujma i ispod 10 ul (2013.)

# Metroteka ima najveći broj akreditiranih parametara umjeravanja u Hrvatskoj: duljina, temperatura, relativna vlažnost, gustoća, obujam, tlak, pH, konduktivitet, frekvencija, masa i moment sile.

# Metroteka provodi mjeriteljske i Lean Six Sigma edukacije i savjetovanja koja su godinama najbolje ocijenjene u regiji.

# Metroteka je od 2011. sponzor zagrebačkog ZOO vrta, gdje potičemo očuvanje biološke raznolikosti osiguravanjem idealnih uvjeta ugroženim životinjskim vrstama, poput sporog lorisa i Viktorijinog krunastog goluba.

# Metroteka je 2014. tijekom nekoliko mjeseci prema zahtjevima Pinacotece u Milanu, 24 sata dnevno mjerila temperaturu i relativnu vlažnost oko Caravaggiove slike “Večera u Emausu” u Muzeju za umjetnost i obrt, kako bi umjetnost, starija više stotina godina, ostala očuvana i za buduće generacije.

# Metroteka je 2016. pokrenula humanitarne utakmice “Hura!” za financiranje sportskih aktivnosti djece s poteškoćama iz spektra autizma.

# Metroteka od 2016. podržava Kongres poduzetnica jugoistočne Europe, jer smatramo da je ravnopravno sudjelovanje žena u gospodarstvu izuzetno važan preduvjet za zdrav razvoj čitavog društva.


Zahvaljujemo Vam se na podršci i na razumijevanju važnosti kvalitete mjerenja i procesa.

Veselimo se budućoj suradnji s Vama!

Danijela Arhanić VadljaMjeritelj
Mirna FakinVoditelj razvoja i poboljšanja
Filip FlegoVoditelj kvalitete laboratorija
Ana ImrovićAdministrator ureda
Antonia LupisVoditelj razvoja poslovanja i prodaje
Marija PavlovićVoditelj laboratorija
Filip PetricMjeritelj
Irena Pozder ViolićVoditelj ureda i prodaje
Siniša PrugovečkiDirektor
Lidija SartaVoditelj edukacija i konzaltinga
Miro TurčinovićMjeritelj i specijalist za GxP kvalifikacije

Metroteka je članica

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”.

Kontaktirajte nas

Laboratorij


Ulica Kreše Golika 3,

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme


od ponedjeljka do petka
8:00–16:00