0 0 0 0 0 px

Edukacijski programi

04.10.2018. 09:00, Zagreb

Kako ispravno mjeriti temperaturu ovisno o vrsti Vašeg termometra

Sudionici će se upoznati sa različitim vrstama, upotrebom, ispravnim mjerenjem i pravilnim odabirom termometara. Naučiti će izbjeći najčešće pogreške pri radu s termometrima te će na taj će način moći poboljšati točnost i pouzdanost svojih mjerenja.

ZAINTERESIRAN/A SAM
18.10.2018. 09:00, Forum Zagreb, Green Gold

Klipne pipete - pravilno rukovanje i provjera rezultata

Sudionici će upoznati različite vrste klipnih mjerila obujma, kako ih koristiti i odabrati te kako provesti postupak provjere točnosti mjerenja.

ZAINTERESIRAN/A SAM
06.11.2018. 09:00, Zagreb

Lean Six Sigma Yellow Belt certifikacija

U ovoj trodnevnoj edukaciji naučiti ćete kako riješiti bilo koji problem kroz primjenu brojnih alate koji pomažu u ostvarenju ciljeva, omogućavaju promjenu načina upravljanja u svrhu postizanja boljih rezultata i profita, smanjenja broja reklamacija a posljedično povećavaju zadovoljstvo zaposlenika.

ZAINTERESIRAN/A SAM
Group Created with Sketch. Group Created with Sketch.

Edukacije – Iskustvo & Znanje

Kako biste unaprijedili svoje proizvode i usluge te bili spremni za svaki nadzor, Metroteka će vam pomoći svojim znanjem i iskustvom kroz edukacije koje pokrivaju čitav spektar tema iz područja mjeriteljstva kao što su mjerna nesigurnost, sljedivost, poboljšanje točnosti, interne provjere, ispravno mjerenje, upravljanje te organizacija mjerne opreme i laboratorija.

Želite li poboljšati svoje poslovanje, smanjiti učestalost reklamacija i pogrešaka, povećati zadovoljstvo klijenata, ali i zaposlenika, te smanjiti troškove poslovanja možemo vam pomoći naprednim poslovnim programima i metodologijom koja je dizajnirana za rješavanje problema u sklopu partnerstva sa svjetski priznatom tvrtkom Juran Global na što smo izrazito ponosni.

Kako su klijenti Juran Globala Samsung, Duracell, Siemens, Rolls Royce, Sveučilište Yale, Američka vojska, Američke zračne snage, NSA (National Security Agency) i mnogi drugi, nalazimo se na izvoru znanja i iskustva kojega primjenjujemo i prilagođavamo upravo Vašoj organizaciji.

www.youtube.com/watch?v=XbkMcvnNq3g

www.juran.com